Home

Cooleurs denkt met u mee. Droomt u ervan om uw woning een nieuw elan te geven of hebt u pas gebouwd en bent u op zoek naar de gepaste afwerking om van uw huis een warme thuis te maken? Bent u op zoek naar dat ietsje meer voor uw interieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn een jong, dynamisch, ervaren schilder-& decoratiebedrijf uit Kortemark. Ons team bestaat uit professioneel-opgeleide schilders waaronder ikzelf. We willen op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en trends waardoor we ons voortdurende bijscholen. Zowel voor binnen- als buitenwerk, alsook voor raamdecoratie kunt u bij ons terecht.

Door de jaren heen is het schilderen, decoreren en verfraaien van woningen eerder een passie dan een beroepskeuze geworden. Vooral in de landelijke stijl proberen we ons te profileren. We houden ervan om het authentieke karakter van een woning tot uiting te laten komen. Door gebruik te maken van de betere materialen en door de grootste zorg voor detail en afwerking proberen we ons te onderscheiden. Ook zorgen we ervoor dat onze ecologische voetafdruk beperkt blijft door te werken met hoogkwalitatieve minerale en watergedragen verven.

Hoe gaan we te werk?

Eerst luisteren we aandachtig naar de noden en verlangens van onze klanten. Daarna geven we graag vrijblijvend advies in harmonie met de stijl van de woning. Op die manier streven we naar een perfect eindresultaat. We bieden ook de mogelijkheid om met andere onderaannemers een totaalpakket voor uw interieur aan te bieden. De eindverantwoordelijkheid ligt bij ons. Wij zijn pas tevreden als jullie dat ook zijn.